Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Празнично работно време за Коледа и Нова година ОщеНовата БРОШУРА на Golmar - 2017г. ОщеКорпоративна брошура на Golmar ОщеНОВИ, много по-ниски цени за доставка с куриерите на РАПИДО Експрес! ОщеСтани партньор !
E-mail адрес:
Парола:Безплатна регистрация
Забравена парола
Контакти

Контакти
София, бул. "Васил Левски" 37 ( карта BGmaps)  

Спирате непосредствено пред офиса ни, ще видите и рекламните ни табели.


тел. 02 981 4236;
         0888 638 110

Работно време с клиенти:
От понеделник до петък : 10.30 - 17.30 ч.

Уважаеми, клиенти,

На 22.12.2017г. офисът ни ще работи до 14 часа и това ще бъде последният ни работен ден с клиенти за тази година.
Ще се видим на 03.01.2018г.

В случай, че имате нужда от продуктите, които предлагаме, на 28 и 29.12.2017г. не се колебайте да ни потърсите - по телефон, мейл, или през сайта.
Ще обработим заявките Ви и ще Ви потърсим на посочения от Вас телефон, за да направим коментар и да потвърдим наличност.

Желаем Ви весели Коледни и новогодишни празници!
Може да получите нужните Ви продукти и от базата ни в кв. Горна баня, ул. "Роза" N: 7 (карта BGmaps), но САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА, направена по телефона.

Ако желаете, можете и да ни пишете:
info@steadygroup.com
                   office@steadygroup.com

За нас      Общи условия      Всички цени в сайта са без ДДС