Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Съобщение: На 02.02.2018г. офисът ни няма да работи ОщеНовата БРОШУРА на Golmar - 2017г. ОщеКорпоративна брошура на Golmar ОщеНОВИ, много по-ниски цени за доставка с куриерите на РАПИДО Експрес! ОщеСтани партньор !
E-mail адрес:
Парола:Безплатна регистрация
Забравена парола
Новата БРОШУРА на Golmar - 2017г.

Новата БРОШУРА на Golmar - 2017г.
Уважаеми, клиенти,

От новата БРОШУРА GOLMAR - 2017г. ще научите за всички най-нови технологии, продукти и проекти на компанията, които са вече в продуктовата листа.

Повече от 60 години GOLMAR е авангард в предлагането на иновативни системи и продукти с високи естетически стандарти, фокусирани върху комуникацията и сигурността.

Инсталаторите и крайните ползватели се радват на безброй функционални възможности, които тези системи предлагат.

Разгледайте брошурата с внимание - ще се възхитите от простотата и мощността на технологичните решения !

Уверени сме, че ще получите много ведро настроение и ще ви провокираме към приятни изживявания с изисканите и надеждни продукти на Golmar !


БРОШУРА ( Download )

С уважение,
Екипът на Стеди груп
За нас      Общи условия      Всички цени в сайта са без ДДС