Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Съобщение: На 02.02.2018г. офисът ни няма да работи ОщеНовата БРОШУРА на Golmar - 2017г. ОщеКорпоративна брошура на Golmar ОщеНОВИ, много по-ниски цени за доставка с куриерите на РАПИДО Експрес! ОщеСтани партньор !
E-mail адрес:
Парола:Безплатна регистрация
Забравена парола
Съобщение: На 02.02.2018г. офисът ни няма да работи

Уважаеми, клиенти,

Поради профилактика на устройствата на ЧЕЗ, утре - петък, 02.02.2018г. в района около офиса ни няма да има електро захранване през целия ден.
По тази причина офисът ни няма да работи.

Можете да се свържете с нас по телефона, или на имейл, както и да направите заявките си през нашия сайт. Ще имаме грижата да се свържем с Вас и да уговорим детайлите.

Съжаляваме за неудобството и молим да ни извините.

Стеди груп ООД
За нас      Общи условия      Всички цени в сайта са без ДДС