Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Брошура iP G+ Технологична еволюция ОщеБрошура за технология "G2+" на Golmar - на български Още2020г. БРОШУРА на Golmar ОщеСЪОБЩЕНИЕ: Промяна в организацията на работа във връзка с COVID-19 ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin Още2018г. БРОШУРА на Golmar ОщеЗа нас

СТЕДИ ГРУП е дружество със 100% частен капитал, с основна дейност инженеринг и продажба на системи за озвучаване и оповестяване, видео домофонни системи по IP адрес, домофони ( аудио и видео), интерком системи, системи за контрол на достъп, СОТ и видеонаблюдение.

Имаме ясното съзнание, че предлагаме продукти с изключителни технически характеристики на отлични цени (уверете се сами).

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на високоговорители и тонколони VISATON-Germany за България.
Позната до скоро у нас единствено на тесен кръг специалисти, професионално занимаващи се с озвучаване, и на единици особено запалени музикални фенове, марката VISATON е вече достъпна за всеки български потребител.

СТЕДИ ГРУП внася продуктите на VISATON от всички сфери, в които фирмата има производство: високоговорители, домашни Hi-Fi системи и системи за домашно кино, таванни говорители, специални говорители (влагозащитени - за яхти, сауни и т.н.) и говорители за автомобили.

Ориентирани сме едновременно към нуждите на крайния клиент и към снабдяване на фирми-дистрибутори:
- магазини за аудио и електротехника
- производители на тонколони
- професионални озвучители
- автосервизи
- фирми от областта на строителството с отношение към интериора (дизайн и изпълнение).

VISATON - Компетентност в звука !
 
Фирма СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител и на испанската фирма GOLMAR - безспорен лидер в областта на интеркомуникациите и вече с 60-годишен опит в бранша.

Предлагаме на своите клиенти проектиране, доставка и монтаж на:
  • Видео домофонни системи по IP адрес,
  • Цифрови и аналогови домофонни системи ( аудио и видео).
  • Домофонни системи и портиерски централи;
  • Видеонаблюдение;
  • Системи за техническа охрана и контрол на достъпа;
  • Системи за озвучаване и оповестяване;
  • Системи за спешно оповестяване за болници и хотели.
Опростените схеми на свързване, съвременният дизайн, перфектното качество и не на последно място - цените на системите GOLMAR, са убедителни аргументи, за да бъдат предпочетени.

Фирма СТЕДИ ГРУП въведе на българския пазар качеството на продуктите GOLMAR.

GOLMAR - Правилният избор в интеркомуникациите !

За конкретни оферти, моля не се колебайте да се свържете с нас:
+359 2 981 4236 ; 0888 638 110

e-mail: [email protected]
e-mail: [email protected]
Общи условия      Политика за поверителност