Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Брошура iP G+ Технологична еволюция ОщеБрошура за технология "G2+" на Golmar - на български Още2020г. БРОШУРА на Golmar ОщеСЪОБЩЕНИЕ: Промяна в организацията на работа във връзка с COVID-19 ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin Още2018г. БРОШУРА на Golmar ОщеКонтакти

Контакти
София, бул. "Васил Левски" 37 ( карта BGmaps)  

Спирате непосредствено пред офиса ни, ще видите и рекламните ни табели.


Складов офис ( GPS координати: 2°32'39.3"S  ;  0°02'29.2"E ) - кв. Горна баня - ул. "Роза" 7 ( карта BG.maps) - вижте удобния маршрут на снимката по- долу.

тел. 02 981 4236;
         0888 638 110

Уважаеми Клиенти,

Стеди груп продължава своята работа при условия и мерки, свързани с ограничение разпространението на COVID-19.
За целта:

Продължаваме да работим гъвкаво, като сме на Ваше разположение:
Приемаме Вашите поръчки, направени по телефон, мейл, или през нашия сайт www.steadygroup.com.
Ще се свържем с Вас, за да потвърдим наличност и уговорим детайлите по изпращането с куриер.


За клиентите, които държат да получат поръчката си на място:
Можете да закупите желаните продукти в по- удобния за Вас офис, но САМО след предварителна уговорка.

Моля да имате предвид, че сме въвели засилени хигиенно-санитарни мерки и временни ограничения в дейността ни:
• Достъпът на външни лица в офисите на фирмата за срещи, разговори, оферти и консултации, продължава да е ограничен - това може да се направи и по телефона.
• Обособили сме зона за предаване на стоки на клиенти и куриери, като се допуска само по 1 външен човек, снабден с маска).
• Предаването на стоката и получаването й става САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА за всеки конкретен случай.

 
Този начин на работа позволява да обслужваме клиенти и партньори, като предварително подготвим стоката и документите за получаване.

Така, независимо от затрудненията правим всичко възможно да ограничим рисковете и едновременно с това да Ви предоставим възможно най-доброто обслужване.

Този дистанционен  режим на работа, първоначално въведен за времето на извънредното положение показа, че е успешен, поради което ще продължим да го прилагаме, докато отмине опасността от разпространението на този вирус.

Ние, както и всички останали се надяваме тази здравна криза и последствията, до които тя доведе да отминат по- скоро и всички ние да се върнем към нормалния си ритъм на живот и работа !

Най - важното: БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !!!

За всякакви въпроси можете да ни потърсите на  тел. 0888638110.


Ако желаете, можете и да ни пишете:
[email protected]
                   [email protected]

Общи условия      Политика за поверителност