Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Брошура iP G+ Технологична еволюция ОщеБрошура за технология "G2+" на Golmar - на български Още2020г. БРОШУРА на Golmar ОщеСЪОБЩЕНИЕ: Промяна в организацията на работа във връзка с COVID-19 ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin Още2018г. БРОШУРА на Golmar ОщеКонтакти

Контакти
Важно!
Относно офиса в София, бул. "Васил Левски" 37
 ( карта BGmaps)  

Уважаеми клиенти,
По време на пандемията от COVID-19  с цел ограничение  разпространението  на вируса, Стеди груп  предприе някои промени в начина си на организация  в работата.
За целта, изградихме нов офис към склада ни в кв. Горна баня. В офиса на бул. „В.Левски“ 37 ходехме  само с предварителна уговорка - за клиентите, които държат да получат желаните продукти именно от там, тъй като Горна баня не е удобна локация за тях.

Какво показа този експеримент?
1. За голямата част от редовните ни клиенти, получаването на заявената стока от склада в Горна баня  не е никакъв проблем, даже е предпочитана локация  – има място за паркиране и не е „Синя зона“ :) Нито пък „Зелена“ :)
2. В днешно време се пазарува онлайн повече от всякога! Нещо повече - делът на хората, които предпочитат да пазаруват  по този начин, непрекъснато нараства!
3. Бързо растящата на обществото ни култура на доставки е предизвикателство!  Куриерските услуги се развиха изключително бързо и вече предоставят множество възможности, при гъвкава и удобна за клиентите организация.
4. Все още голяма част от обществото ни, не се държи по разумен начин, когато става дума за транспортни разходи и индивидуални пътувания до магазина. 
Поръчката до офис на куриера ще Ви спести пари, ще ви даде възможност да си получите пратката в удобно за вас време и не на последно място: ще облекчи и без това напрегнатото ви ежедневие. И не по- малко важно: ще дадете своя принос за по-малко отработени газове!
5. Не е без значение и обстоятелството, че по този начин товаро- разтоварните дейности при получаването на стоката и нейната последваща доставка до офиса на бул.“Васил Левски“ 37,  силно намаляха.

Всичко изброено по- горе ( и не само ), е причина за решението ни да освободим офиса на бул.“Васил Левски“ 37 от  ТОЗИ ВИД ДЕЙНОСТ. Надяваме се, че това няма да доведе до особено силно неудобство за част от вас!

Както и до сега, приемаме Вашите поръчки, направени по телефон, мейл, или през нашия сайт www.steadygroup.com
Ще се свържем с Вас, за да потвърдим наличност и уговорим детайлите по изпращането с куриер.

Заповядайте и в складовия офис на Стеди груп – кв. Горна баня – ул. „Роза“ 7

Моля да имате предвид, че понякога се налага да бъдем в движение – на обект, на среща с контрагенти  и т.н.  В тази връзка  препоръчваме  ПРЕДВАРИТЕЛНО обаждане  на 0888638110,  за да се уговорим.
Това ще бъде полезно и за вас, и за нас ! :)

Най - важното: БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !!!

Складов офис ( GPS координати: 2°32'39.3"S  ;  0°02'29.2"E ) - кв. Горна баня - ул. "Роза" 7 ( карта BG.maps) - вижте удобния маршрут на снимката по- долу.
За ориентир може да ви служи Италианският лицей ( Национален учебен комплекс по култура) - улица "Роза" е точно срещу портала на училището.

За всякакви въпроси можете да ни потърсите на
тел. 02 981 4236;
         0888 638 110

Ако желаете, можете и да ни пишете:
[email protected]
                   [email protected]

Общи условия      Политика за поверителност