Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Съобщение: Летен отпуск ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin ОщеНякои промени, които VISATON въвежда, относно KIT - овете си ОщеНовата БРОШУРА на Golmar - 2017г. ОщеНОВИ, много по-ниски цени за доставка с куриерите на РАПИДО Експрес!

НОВИ, много по-ниски цени за доставка с куриерите на РАПИДО Експрес!
С грижа за Вас - нашите клиенти и партньори - постигнахме НОВИ, много по-ниски цени за доставка с куриерите на РАПИДО Експрес!
Опростени условия и ясни цени!

Зони на обслужване:
  1. Всички райони на София са една и съща зона;
  2. Всички по-големи градове от страната са една и съща зона;
  3. Селата се обслужват по график, който можете да видите на http://www.rapido.bg/information/grafik-za-obsluzhvane
Цени:
Можете бързо и лесно да се ориентирате за цената за доставка – вижте ТАРИФНИЯ КАЛКУЛАТОР на РАПИДО Експрес .
Цената, която ще видите е само за груб ориентир - сключеният от нас договор с Рапидо Експрес Ви осигурява много по-изгодни ценови условия!
Уверете се сами.


За нас      Общи условия      Политика за поверителност      Всички цени в сайта са без ДДС