Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

2019г. БРОШУРА на Golmar ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin Още2017г. БРОШУРА на Golmar ОщеНякои промени, които VISATON въвежда, относно KIT - овете си

Някои промени, които VISATON въвежда, относно KIT - овете си
Уважаеми, клиенти,

Информираме Ви за някои промени, които VISATON въвежда, относно KIT- вете си, а именно:
  • Всички KIT -ове са свалени от Online shop на техния сайт:
  • Комплектите и сега продължават да се предлагат от VISATON. Новото е, че преди всяка поръчка ще трябва да правим запитване за евентуална промяна в цената;
  • Нямаме информация какво налага тази промяна, но за да не бъдат запитванията ни безрезултатни, препоръчваме ви да се ориентирате за цените от нашия сайт.
  • В случай, че в нашия сайт не намирате това, което Ви интересува, моля свържете с нас, за да Ви съобщим цена, която ще бъде вярна с много висока степен на точност.
  • Ако цената Ви устройва като порядък, едва тогава ще направим запитване към VISATON вече за точната цена на конкретния модел.
С уважение,
Екипът на Стеди груп

За нас      Общи условия      Политика за поверителност      Всички цени в сайта са без ДДС