Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Брошура iP G+ Технологична еволюция ОщеБрошура за технология "G2+" на Golmar - на български Още2020г. БРОШУРА на Golmar ОщеСЪОБЩЕНИЕ: Промяна в организацията на работа във връзка с COVID-19 ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin Още2018г. БРОШУРА на Golmar ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin

Последни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin
След участието си през м. януари в ИНТЕРСЕК 2018 - Дубай, което е най-важното търговско-техническо изложение в Близкия изток за сигурност и пожароизвестяване и гасене, от 13 до 15 март  Golmar организира среща на всички свои представители в страните от Европейския съюз, на която ни запозна с най- новите си разработки в областта на IP технологиите под марката Beoview.

Презентира и новата си революционна технология Gtwin !
Това е най- новата 2-жилна неполярна, тип BUS инсталация, проектирана специално за големи строителни комплекси, с дълги кабелни трасета.
Лесното свързване и лесното й програмиране определят Gtwin като една от най- опростените и мощни BUS технологии на пазара!

Golmar остава в авангарда на цифровите технологии и IоТ!
Въвеждането на специален подход в системите Gtwin и IP, Ви позволява да останете свързани навсякъде и да отговорите на повикването от входния домофонен/ интерком панел, където и да сте по света от своя смартфон.

Бе представена и нова гама системи за видеонаблюдение - AHD и IP камери до 4 MPx, както и набор от DVR и NVR.

Общи условия      Политика за поверителност