Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Последни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin ОщеНовата БРОШУРА на Golmar ОщеРаботно време в края на 2018 година

Работно време в края на 2018 година
Уважаеми, клиенти и партньори,

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници Ви информираме, че на 21.12.2018г. офисът ни ще работи до 14 часа и това ще бъде последният ни работен ден с клиенти за тази година.
Ще се видим на 02.01.2019г.

В случай, че имате нужда от продуктите, които предлагаме, на 28.12.2017г. не се колебайте да ни потърсите - по телефон, мейл, или през сайта.
Ще обработим заявките Ви и ще Ви потърсим на посочения от Вас телефон, за да направим коментар и да потвърдим наличност.

Желаем Ви светли Коледни празници и успешна Нова година!
Бъдете здрави и щастливи !

Екипът на Стеди груп


За нас      Общи условия      Политика за поверителност      Всички цени в сайта са без ДДС