Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Празнично работно време за Коледа и Нова година Още2019г. БРОШУРА на Golmar ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin Още2017г. БРОШУРА на Golmar Още2019г. БРОШУРА на Golmar

2019г. БРОШУРА на Golmar
Уважаеми, клиенти,

От последната БРОШУРА GOLMAR - 2019г. ще научите за всички най-нови технологии, продукти и проекти на компанията, които са вече в продуктовата листа.

Не се колебайте - наистина е удоволствие и привилегия да се възползвате от тези изискани и надеждни продукти с безброй функционални възможности !

БРОШУРА 2019г. ( Download )


За нас      Общи условия      Политика за поверителност      Всички цени в сайта са без ДДС