Добре дошли!

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на говорители и тонколони, произведени от германската фирма VISATON, за България. Предлагаме Ви всичко необходимо - драйвери, готови филтри и електронни компоненти, аксесоари, а също и готови проекти за тонколони и домашно кино. 

СТЕДИ ГРУП е изключителен вносител на GOLMAR Sistemas de comunicacion S.A., в България - Домофони и видеодомофони (интерком системи), контрол на достъп, системи за сигурност и видеонаблюдение, болнични системи, портиерски пултове и др.
.

Актуално

Брошура iP G+ Технологична еволюция ОщеБрошура за технология "G2+" на Golmar - на български Още2020г. БРОШУРА на Golmar ОщеСЪОБЩЕНИЕ: Промяна в организацията на работа във връзка с COVID-19 ОщеПоследни разработки на Golmar в областта на IP технологиите и новите системи Gtwin Още2018г. БРОШУРА на Golmar ОщеБрошура iP G+ Технологична еволюция

Брошура iP G+ Технологична еволюция
Безкрайни възможности само в една система  „IP G+“  -  IP технология без сървър!

Най-голямото предимство на тази система е липсата на сървър, което намалява разходите за внедряване, повишава надеждността и опростява поддръжката.
Един от интерком панелите на входните врати  е отговорен за управлението на инсталацията и за регистрацията на всяко от устройствата.
Резултатът е лесна за конфигуриране система, тъй като не изисква специфични познания за мрежите.
Тя предава аудио, видео и данни в цифров формат чрез TCP/IP протокол и се характеризира с голям капацитет и гъвкавост.

Всички устройства за система „IP G+“ са във връзка помежду си чрез конвенционална  Ethernet локална мрежа.
Системата  е в състояние да споделя мрежата и с други елементи, или системи:
  • IP камери за видео наблюдение с помощта на ONVIF протокол ( до 32 броя),
  • Модули за управление на асансьора – с цел подобряване  сигурността чрез ограничаване на неоторизиран достъп до определени етажи на сградата, или етажната собственост. Ако отварянето на вратата се активира по време на разговор, модулът ще посочи на асансьора етажа, от който се обаждате и посетителят ще има достъп само до този етаж, след като му разрешите  да влезе в сградата. Има възможност и лифт контролера за асансьора да се свърже с четеца на карти  на входния домофонен панел, или със самостоятелен четец с протокол Wiegand. Когато собственик представя картата си, модулът ще активира бутона в асансьора, съответстващ на етажа, на който се намира съответният апартамент. Освен това, по време на разговор между съседи ( интерком връзка между апартаментите), модулът за управление на асансьора ще управлява възможността за достъп между етажите.
  • Релета за стълбищно осветление,
  • Системата е съвместима със SIP 2.0, което позволява интеграция с PABX централи и IP телефони- до 30 IP PABX централи на система и VOIP телефони
  • Приложения за домашна автоматизация за управление на дома.
  • До 8 алармени зони на апартамент ( проникване, пожар, газ, вода и др.) Алармените сигнали се предават към портиер/ охрана и към Вашите мобилни телефони чрез безплатното приложение G2Call+ (достъпно само за потребители с Wi-Fi монитори)
  • До 19 входни домофонни панела на сграда и до 19 общи входни панела на комплекса;
  • До 799 апартамента в сграда и до 6  устройства във всеки апартамент;
  • До 9 портиерски централи на сграда и до 19 общи портиерски централи за комплекса;
  • Една от отличителните черти по отношение на други TCP/IP системи е възможността за инсталиране на до 16 монитора чрез последователна връзка.
Разгледайте най- новата брошура на Golmar и ще останете очаровани от простотата и почти безкрайните възможности на тази система ( Download )Общи условия      Политика за поверителност