Стани партньор !
E-mail адрес:
Парола:



Безплатна регистрация
Забравена парола
SOLO50 - Тонколони/Kit/ - чифт
Арт.: 5986
SOLO50 - Тонколони/Kit/ - чифт
Арт.: 5986


0.00 лв.
цена без ДДС



40/70W, 6 ohm, 42-20000Hz, 88dB
Тонколоните SOLO50 прилагат концепцията на SOLO100 в по-компактна кутия. Това ги прави  подходящи за по-малки помещения, където големият модел би бил физически неподходящ, или басът - прекалено силен.
 Със среден обем от 50 литра  е много важно да има вътрешно устройство за поглъщане на резонанса, както при SOLO100 заради Q-фактора на високоговорителя B 200 6 Ohm. Това може да бъде използвано и за фина настройка на баса . Възпроизвеждането на ниските честоти не е толкова осезаемо , колкото при SOLO100, но със сигурност е достатъчно за малки и средни по големина помещения. Устройството за поглъщане отново трябва да бъде внимателно демпфано.
 Филтърът  е проектиран по аналогия на SOLO100. Ако се смени съпротивлението от 15 на 22 ohm ще бъде избегнато покачването на високите честоти и резултатът ще е добре балансирана звукова картина. Тестовете обаче показват, че в резултат на ефекта на излъчване на звуковата вълна при този широкоспектърен високоговорител, слабо увеличение би било подходящо в повечето случаи .
 
Цената на тонколоните е за пълен комплект, за чифт, без кутиите.
 
Кутиите се изработват от MDF според технологичните чертежи на VISATON и в желания от Вас цвят. Цената им се формира в зависимост от вида на покритието ( боя или фурнир ) и използвания лак и байц. При проявен интерес, можете да ги поръчате при нас, или да Ви предоставим технологичните чертежи на VISATON.
И все пак, не забравяйте да ни попитате дали има налични готови тонколони от модела, който сте избрали и в какъв цвят и покритие са те.
Общи условия      Политика за поверителност