Стани партньор !
E-mail адрес:
Парола:



Безплатна регистрация
Забравена парола
SOLO ECKBOX - Тонколони/Kit/
Арт.:
SOLO ECKBOX - Тонколони/Kit/
Арт.:


0.00 лв.
цена без ДДС



40/70w, 6 ohm, 42-18000Hz, 88dB
Естествена особеност на всички широколентови високоговорители, включително и  B 200 6 Ohm , е да възпроизвеждат по-високите честоти по-силно от по-ниските. За да се компенсира това,  SOLO ECKBOX са създадени за ъглите на стаята. Ъглите усилват баса, но не и по-високите честоти. Това позволява да се използва много обикновен филтьр (състоящ се от намотка и съпротивление), като в същото време, се получава много задоволителен и естествен звук.
Така, със сравнително малко усилие става възможно да се произведат ефикасни, мощни тонколони с отлични звукови характеристики, които освен всичко,  се вписват по подходящ начин и оптически.
При желание, те могат да се съчетаят напълно с интериора на помещението, или обратно - напълно да изчезнат (посредством полагане на тапети върху тонколоните или чрез боядисване в същия цвят).
Дори формата на тонколоните може да бъде пригодена, за да се постигне максимален ефект във връзка с височината на стаята например.
Това, което е от значение е, че възможността за усилване остава същата.
 
Цената на тонколоните е за пълен комплект, без кутиите.
 
Кутиите се изработват от MDF според технологичните чертежи на VISATON и в желания от Вас цвят. Цената им се формира в зависимост от вида на покритието ( боя или фурнир ) и използвания лак и байц. При проявен интерес, можете да ги поръчате при нас, или да Ви предоставим технологичните чертежи на VISATON.
И все пак, не забравяйте да ни попитате дали има налични готови тонколони от модела, който сте избрали и в какъв цвят и покритие са те.

Общи условия      Политика за поверителност